Når Trøndersk Matfestival ikke kan invitere til stor matfest i Trondheim, kommer festivalen til deg! Akkurat nå pågår kanskje Trøndelags største dugnad for å skape ulike lokalmatopplevelser over hele fylket.
I år har Oi! Trøndersk mat og drikke utfordret matprodusentene i Oppdal og Rennebu til å organisere en lokal matfestival. Med Oppdal Smak av Fjell i spissen har flere aktører sett på hva de kan gjøre for å skape gode matopplevelser. I vår region vil de satse bredt.
I perioden 27. juli til 2. august kan du få flere gode matopplevelser. I løpet av uken vil 7 retter, 7 serveringssteder og 7 oppskrifter blir samlet i en meny basert på lokale råvarer. Du kan få servert disse 7 rettene om du besøker utvalgte serveringssteder i Oppdal eller Rennebu. Liker du å lage maten selv, vil oppskrifter med råvarer være tilgjengelig slik at du kan lage dette på ditt eget kjøkken. I løpet av uken vil du kunne:
I år har Oi! Trøndersk mat og drikke utfordret matprodusentene i Oppdal og Rennebu til å organisere en lokal matfestival. Med Oppdal Smak av Fjell i spissen har flere aktører sett på hva de kan gjøre for å skape gode matopplevelser. I vår region vil de satse bredt.
I perioden 27. juli til 2. august kan du få flere gode matopplevelser. I løpet av uken vil 7 retter, 7 serveringssteder og 7 oppskrifter blir samlet i en meny basert på lokale råvarer. Du kan få servert disse 7 rettene om du besøker utvalgte serveringssteder i Oppdal eller Rennebu. Liker du å lage maten selv, vil oppskrifter med råvarer være tilgjengelig slik at du kan lage dette på ditt eget kjøkken. I løpet av uken vil du kunne:
Oppleve – gå ut for å kjøpe og spise et måltid basert på lokale råvarer på en restaurant
Bli inspirert – kjøp maten på lokalmatmarkedet, hvor du kan treffe bonden og matprodusentene for å få tips til hvordan du kan tilberede maten Utforske selv – kjøp produktene i dagligvarebutikkene, hvor det ligger en meny full av forslag til oppskrifter |