«Oppdal - smak av fjell» skal være Norges mest attraktive merkevare innen lokalmat, tett knyttet til de unike forutsetningene for matproduksjon i fjellene i Oppdalsregionen. Satsingen skal bidra til økt verdiskapning for medlemmene.
Styremedlemmer
✓ Jon Erik Schønheyder - Oppdalsmat og Bakeriet Sprø
✓ Linda Mai Helmersen Weiseth - Bortistu Gjestegård
✓ Marthe S. Øiamo - Styrsvollen Gard
✓ Siv R. Lånke - Trollheim-Nerskogen
✓ Lars Erik Megarden - Megarden Limousin
Nasjonalparken Næringshage er innleid som prosjektleder.
For mer informasjon om prosjektet, besøk oppdalsmakavfjell.no
Styremedlemmer
✓ Jon Erik Schønheyder - Oppdalsmat og Bakeriet Sprø
✓ Linda Mai Helmersen Weiseth - Bortistu Gjestegård
✓ Marthe S. Øiamo - Styrsvollen Gard
✓ Siv R. Lånke - Trollheim-Nerskogen
✓ Lars Erik Megarden - Megarden Limousin
Nasjonalparken Næringshage er innleid som prosjektleder.
For mer informasjon om prosjektet, besøk oppdalsmakavfjell.no